cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, ale będziesz żył? Co mówią lekarze? Dotrwaj chociaż do Wysowej. Potem to wiesz... Wola nieba![]()
Żył będzie z pewnością, licho go nie weźmie. Ale z drugiej strony po takim ukąszeniu nie wiadomo co stać się może. Na Waszym miejscu wziąłbym ze sobą surowicę - tak na wszelki wypadek jakby Bodzip Was pogryzł. Sam zamierzałem się wybrać, ale zdaje się miejsc już zabrakło, na szczęście
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Bodzip jak już gryzła to trzeba było druga ręką zdjęcia jej robić.
Żartowałem oczywiście. Pozdrawiam, a zdjęcia i miejsca ładne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Super by było takie zdjęcie a może i film... żmii... Bogdan i jego ręka w kadrze, żmija, nie jego.... Zęby wbite w przedramię , białe (zęby), ale już lekko zakrwawione.
Jad żmii sączący się do rany w śmiertelnych ilościach......Konwulsje , bieg do weterynarza APZ-ta ..... "przerwa na luch" - pisze na drzwiach.. "Psia krew" Bogdan przekleństwem okazuje frustracje... Nie , to nie "psia" to jego krew miesza się z jadem, rozprzestrzenia poza organizm................... żmija umiera w konwulsjach.
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Nie piłem
Maryś wypiła za mnie. Teraz śpi![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7