nieładnie capnęła, tam blisko żyły są chyba :/ chociaż jak słyszałem, jeden lekarz mówił, że żmija ma taki jad że i placebo zamiast surowicy wystarczy. Ale ja bym tam nie ryzykował, węży nie lubię i to bardzo nie lubię!
Ubiłeś ją chociaż?
nieładnie capnęła, tam blisko żyły są chyba :/ chociaż jak słyszałem, jeden lekarz mówił, że żmija ma taki jad że i placebo zamiast surowicy wystarczy. Ale ja bym tam nie ryzykował, węży nie lubię i to bardzo nie lubię!
Ubiłeś ją chociaż?
A skąd, to jej teren. Jakbym mógł![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trzeba było złapać i do słoika ze spirytusem - przynajmniej nalewka by była. Lisiajamka kiedyś takie pokazywał.
---------- Post dodany o 15:56 ---------- Poprzedni post był o 15:56 ----------
"Nalewki z jadowitych węży uważano za doskonały lek. Nalewkę z tłuszczu żmij i spirytusu uważano za doskonałą odtrutkę przeciwjadową."
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Gdzieś Ty te łapy pchał, pogromca węży się znalazł
Dobrze, że surowicę mieli na stanie, a dzisiejsza abstynencja na pewno Ci nie zaszkodzi![]()
The question is, who cares?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
O matko i córkoDobrze, że nie jakaś czarna mamba była
Współczuję... Ale mogę obiecać Ci, że przywiozę najlepszą szarlotkę pod słońcem do Wysowej
No i po co się tak nad biednym Bodziem znęcasz? Sadysta bez duszy! Wstydź się
P.S. Jak by co ja też mogę i też wypiję
---------- Post dodany o 18:33 ---------- Poprzedni post był o 18:31 ----------
Jadłam, nawet nie złe to to![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Co ja mam z Tobą...
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7