Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No to pozamiatane.
Teraz wszyscy na kolana i prosic Bidzip'a o przebaczenie za OT w jego watku, a ADM o posprzatanie tegoz.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dla Prezesa TWA to drobiazg, załatwi takie rzeczy skinieniem palca...
Bodzip'ku Wielki wybacz nam to niestosowne zachowanie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
"Maurice... ręka mi zdrętwiała, machaj za mnie. Szybciej ty leniwa małpo ty!"
Paaaanie Prezesie,spokojniew wątku Loli, tfu - Pani Sekretarki też namieszaliśmy
Nic nie zamiatać, zabawa była przednia, zaraz komu mogę rozdam plusiki. Czy zawsze musi być poważnie i sztywno ?
Aaa właśnie, niech Prezes zadziała, ten mechanizm TWA od punktów trzeba by zepsuć bo nic nie mogę...
Zaraz coś wrzucę i wróci codzienność![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Popatrzcie że prawdę mówię:
Prezesie działajMusisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty k@czy.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Lolita.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty adambieg.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty romek1967.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty henry1.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty apz.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Saboor.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Krakman.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.... jedynie Agnieszce się dostało
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||