cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Aparat ma, lajptopa sobie kupił, a zdjęć nie widać, nygus Go opanował.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wzgórze Dziamera. Byłem tam w lecie. Chciałem zobaczyć jak będzie zimą. Ale zimy niet.
Tam jest tyle urokliwych miejsc, ale dostać się do nich to drugiego człowieka trzeba i liny. Wąwóz ma piekielnie strome ściany, śliskie od rumoszu i opadłych liści.
Spotkałem leśniczego, pracował. Miał pełen wór śmieci... "to pozostałość po jesiennych grzybiarzach". W worku były puszki po piwie, butelki, worki foliowe.
Zdjęcia z soboty.
1073.
1074.
1075.
1076.![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Coś Ty z moim postem zrobił![]()
Lubię takie leśne klimaty.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.01.14 o 22:25
apz i yamada kiedyś pisali, że po tym słynnym halnym wytłukło w Tatrach świerki alpejskie przez Habsburgów nasadzone.
W Beskidzi Niskim przeważa buk, grab, jodła, sosna i nasz rodzimy świerk. Tak, też trochę połamało, ale w większości lasy się ostały. Na niektórych szczytach wzgórz trochę się przerzedziło. Jednak 200 km/h swoje robi. A u nas też tak wiało. Może nawet mocniej niż w Tatrach bo nie było przeszkody w postaci dużych gór.
Przypuszcam, że na wiosnę, jak leśnicy uprzątną zwalone drzewa to kilka nowych miejsc do panoram przybędzie![]()