Prezesie, no co tak cicho ? - my się tu etatami rozporządzamy a Ty milczysz![]()
Prezesie, no co tak cicho ? - my się tu etatami rozporządzamy a Ty milczysz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodziu, Pan Prezes jest bardzo zajętym Prezesem.
Wiesz jakie to męczące ciągle te szklaneczki whisky podnosić, cygara odpalać i kasę ze składek po łóźku rozrzucać
Łubu dubuuuuuuuuuuuuu.
To mówiłam ja, Lola vel Sharlotta
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Hehehehhe, ja wam dam sie z Prrrrrezessssa nasmiewac !!!
Chorobom zmozen lezy biedak na lozu.
No to po kolei (nie mylic z PKP)
- Oglaszam nowe wybory na stolek Prezesa Najwyzszego TWA w Miescie.
- Oglaszam wynik wyborow na Prezesa Najwyzszego TWA w Miescie- wygral jak zwykle Prezes
- Jako, ze kryzys szaleje i potrzeby rosna- z przyjemnoscia zawiadamiam o 25% podwyzce skladek na rok 2012.
- Sabor dostaje 30% dodatku za sciganie niewiernych i nieplacacych skladki.
- Lolita vel Ciacho jako Sekretarka Prezesa dostaje znizke 95% na przyszloroczny abonament - z natura walczyl nie bede
- Masakra- juz ci wyslalem Zlota Karte, czy nnie, bo zapomnialem....
- apz - zostales wlasnie Rzecznikiem Prasowym TWA
- Bodzip - Jako Najszybszy Goniec TWA pogon towarzystwo, bo nie placi, a u mnie zapasy Jacka D. coraz mniejsze....
- Mirek - jako Szara Eminencja wiesz przeciez, kto tu rzadzi
Wszystkich, ktorych pominalem prosze o wybaczenie o powtorne napisanie podan, bo gdzies je wszystkie zgubilem......
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Czy stanowisko Złotej Rączki jest już zajęte? Wiecie takiego co to uszczelkę wymieni, kabelek zlutuje itp.... Jeżeli nie to zgłaszam się na tą posadę. Jako funkcyjny liczę na niższe składki![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Od razu dwa tytuły...Mam nadzieje, że składki od osoby a nie od ilości funkcji
![]()
A co zwykli członkowie ?
Może załapię się na " Złotego członka zacnego TWA " .![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.