@bodzip grzybek moze sie kiedys przydac, zabrales ze soba ?
Jesien fajna.
@bodzip grzybek moze sie kiedys przydac, zabrales ze soba ?
Jesien fajna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Śliczne kolorki aż by się chciało pójść w pole albo w las a tu ciągle pada![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widzę, że po ostatnich mrozach u Ciebie podobnie do tego co u mnie. Mamy złota jesień , ciekawe jak długo?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ładnie Bogdanie, troszkę bym kolorki wzmocnił ale i tak bardzo mi siępodoba seria jesienna
Ha, wręcz odwrotnie - ciut osłabiłem nasycenie. Zwłaszcza te które posłużyły do panoramy. Piękne zachodzące słońce dające mocny kolor, plus same kolory drzew dawało tak mocny żółto-złoty, że prawie całkowicie znikał zielony. Troszkę poprawiało ochłodzenie zdjęcia. No i myślę, że dobrałem raczej bliskie natury.
...
A dzisiaj potoczki. Hehe, ładne mi potoczkiPierwsze zdjęcie przedstawia rzekę Sękówkę. Poziom jest tak niski, że mogłem suchą nogą postawić statyw na środku rzeki.
Chciałem pokazać trochę "białej wody" na długich czasach, ale gdzie tam - woda ledwo się toczy, jest totalna susza.
Drugie i trzecie, to potok Wołosiec, który już kiedyś królował w tym wątku.
O, i te zdjęcia musiałem trochę ocieplić, ponieważ robione w głębokim cieniu i już po zachodzie, wpadały w sine zabarwienie.
950.![]()
951.![]()
952.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ładne potoki. Ładne miejsca.![]()
Fajne te " rzeki ", takie kieszonkowe.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
lubię potoki w ładnej scenerii
najbardziej podoba mi się pierwsze -950
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie