Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W końcu nadrobiłem zaległości.
Bardzo ładnie ją pokazałeś, Owczary również.
Widoczki smakowite.
Wnętrze dawnej cerkiewi greckokatolickiej pod wezwaniem św. Łukasz Ewangelisty w Izbach przepiękne.
Mgliste Wawrzki cudowne.
Rozdziele - Murowana cerkiew greckokatolicka bardzo nietypowa, ciekawa architektura.
Nie ma szans na nudę w Twoim wątku, zawsze chętnie tu zaglądam.
Pozdrawiam
Dawno nie było tu właściciela wątku.![]()
Bogdanie czekamy na następne foty z ciekawym komentarzem.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Habardzo dziękuję za odwiedziny i cieszę się że się podoba.
Hmmm, zlot był, materiał przygotowany, cdn będzie
Na razie chcę w "Bodzipkowych różnościach" wrzucić coś z wałęsania się po północno-wschodniej Polsce po zlocie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bogdan gdzieś za Adolfem ganiał ostatnio, ale na pewno wkrótce się doczekamy kolejnych widoków i miejsc z Beskidu
Nie zdążyłem, był szybszy
Gość ma chyba forum wszczepione![]()
![]()
The question is, who cares?