skromnie, ale ładnie tam.
skromnie, ale ładnie tam.
I to tak na oścież otwarte stoi?![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
chyba w takich skromnych kapliczkach o które dbają bezimienne "babcie" najlepiej widać bezinteresowną religijność
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Prawdziwa chata wuja Toma
Fajne krajobrazy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy, My chcemy Nowicy,
I ja też!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()