cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Od czasu jak zacząłem przeglądać ten wątek, przestałem wyglądać przez okno.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
No to mam przekichaneMuminek jest hitem forum i zabije wszystkie wątki i wszystkie wojenki, czego mu z całego serca życzę
Mając jednak jakąś nadzieję na odwiedziny...
Kiedyś pokazywałem zdjęcia jak w Beskidzkich lasach tną drzewa. Dziś mała relacja z takiego małego tartaku w Uściu Gorlickim.
Część pierwsza.
139. 140. 141. 142.
143. 144. 145. 146.
Bodzip niewiele takich tartakow pozostalo, wiec wrzucaj kolejne fotki i sie nie przejmuj...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z chatą pokazaną na zdjęciu 135 mam fajne wspomnienia. Kiedyś schroniłem się pod tym dachem na ławkach przed deszczem podczas wędrówki z przyjaciółką. Te zdjęcia są zrobione z tamtego miejsca, potem w wątku też jest kilka z Bartnego. Wcześniej - w górnej części wioski zaprosił nas do domu gospodarz widząc, że idziemy w deszczu. Był trochę "wypity", do dziś pamiętam jego spontaniczną i niezwykle szczerą opowieść o różnych zakrętach życiowych...
Zdjęcia z tartaku bardzo dobre. Warto fotografować takie miejsca bo coraz mniej ich chyba jest. Poza tym wzbudzają we mnie chęć posiadania m.zd 12/2. Czekam na drugą część...
Rżnięcie przy pomocy 12 mm ?!
Ale serio, widzę że fajnie Ci się sprawdza to szkło i wiesz jak z niego korzystać.
Dziś cz. II - jeszcze kilka maszyn z tego małego tartaku w Uściu Gorlickim
147. 148. 149. 150.
W wątku apz-a obiecałem kilka migawek z zimy w Beskidzie Niskim
Otóż postanowiłem zaopatrzyć się na okres świąteczny w zapas piwa zza naszej południowej granicy. Słowackie i czeskie piwo jest pyszne
Gdyby... gdyby ktoś chciał kupić sobie siedzibę polskiej Straży Granicznej w Koniecznej, to proszę bardzo. Obiekt jest wystawiony na sprzedaż
Zdjęcia z Koniecznej, Gładyszowa, i Magury Małastowskiej.
151. 152. 153. 154.
155. 156. 157.
I panoramka oczywiście
158.
Dzięki wielkie wszystkim odwiedzającym, za kibicowanie mi w tym wątku, a także przesyłam gorące życzenia świąteczne![]()