Ja usłyszałem:
нельзя
Trudno, jego strata![]()
Ja usłyszałem:
нельзя
Trudno, jego strata![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pewno nie, i nie zdaje sobie sprawy co stracił![]()
Podobną sytuację z zakazem fotografowania wnętrza miałem w Wilnie. Wystarczyło tylko porozmawiać i już było można fotografować wszystko
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Bogdan, dzięki za te cerkwie. Przepiękne miejsca i zdjęcia.
Jak co wieczór - cerkiewka
Cerkiew w Wołowcu.
Tu dwa słowa o dyskusji o zakazie fotografowania. Chyba już to pisałem, ale powtórzę.
Jak robiłem zdjęcia w towarzystwie miłej pani, która cerkwią się opiekuje, zajechał pan wypasioną bryką, wyciąga aparaty, statywy, lampy. Pani do niego, że tylko dla własnego użytku.
Gostek - jakby Ona była powietrzem, dalej rozkłada sprzęt. W międzyczasie mruknął że jemu wszystko wolno, że w całej Polsce robi zdjęcia.
Pani wyglądająca na wsiową babę, poczerwieniała, i grzecznie:
- gdyby pan wiedział o przepisach, gdyby panu pozwolono, to lamp by pan nie wyciągał, a tak to WON !! bo po policję zadzwonię.
694.![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bogus cerkwie jedna ładniejsza od drugiej.![]()
The question is, who cares?
Uwaga tajne
Dzisiaj odbyło się tajne spotkanie z Ferensbachem. Kurcze jak się cieszę ze spotkania z Maćkiem, jego Jadzią i małym Jędrkiem. Pojechaliśmy do Nieznajowej i Radocyny. Pogoda była taka sobie, nie lało. Potem się rozpogodziło.
Powiem tak, było mało, było za mało
Rozlewisko bobrowe w Radocynie.
695.
Dolina Wisłoki w Radocynie
696.
I taki jeden co nam się przyglądał
697.
...a gdzie wieczorna cerkiewka ???
...
będzie![]()