Bodzio, jak wyjdziesz ze swoim sprzętem w plener,jak przyroda zobaczy co masz, to od razu zzielenieje z zazdrości.
I nie bedziesz martwił sie szarością krajobrazu.![]()
Bodzio, jak wyjdziesz ze swoim sprzętem w plener,jak przyroda zobaczy co masz, to od razu zzielenieje z zazdrości.
I nie bedziesz martwił sie szarością krajobrazu.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jak ja Ci zazdroszczę!
Żadnych wieżowców, żadnych drutów- czysta przyroda![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To tylko skromne E-PL3
Przyroda tak, druty hmmm - industrial jednak wszędzie dociera. Czasem przy drutach i słupach trzeba dłubać, zwłaszcza jak masz piękny czysty kadr i wlezie Ci taka przeszkadzajka.
Spytaj Yamadę - za moimi plecami jak robiłem te zdjęcia stoi wieża telefonii komórkowej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak ja nie cierpię zazdraszczać Załącznik 86209
U mnie, drutów nie ma tylko w mieście![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wspominałem wyżej, że nasz kierowca dojeżdża do pracy przez Wawrzkę - właśnie z Florynki. Tę historię znam od niego. Potem poszukałem materiałów. Otóż Grześ opowiadał jak to ojciec jego dziadka widział to zdarzenie na własne oczy. Zazwyczaj jestem bardzo sceptyczny do tego typu opowieści, jeśli jednak i ludność i źródła historyczne i tzw, "swojak" to potwierdzają, jeśli znamy skłonność Węgrów, Rosjan, Polaków - ogólnie Słowian do napojów wyskokowych, to zaczynam przypuszczać, że jakieś ziarno prawdy w tym tkwi.
Dzięki wszystkim za odwiedziny![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
mimo wieży widoki stamtąd są przednie,