Dobrze, że tylko po kolanapamiętam jak się kiedyś cały wykąpałem - październik, czy listopad to był, dobrze, że byłem w kurtce zimowej i czapce - zawsze to cieplej
![]()
Dobrze, że tylko po kolanapamiętam jak się kiedyś cały wykąpałem - październik, czy listopad to był, dobrze, że byłem w kurtce zimowej i czapce - zawsze to cieplej
![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dobrze kombinują te boberki
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Podoba mi się ta "dzika" wstawka - u mnie w okolicy wszystko zabudowne i ogrodzone.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Bardzo ładne miejsce na kąpiel sobie wybrałeś. Zdjęcia ciesza oczy. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Najwyższy czas uzupełnić sprzęt fotograficzny o kalosze
Lubię Twoje zdjęcia
Rzeźba boberkowa fajna, taka naturalna![]()
Witaj
W życiu nie widziałem takich "schronów" do łowienia ryb, nie za bardzo też widzę jakie są one duże - oni wchodzą do środka ?
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jak to w środku wygląda to nie wiem. Nie byłem i nie zamierzam - jeszcze mi życie miłeZ opowiadania rybaka to tak: trzy, cztery kijki narciarskie lub patyki związane na górze i zakotwiczone w lodzie. Coś jak "tipi". Obleczone folią i pokryte jedliną. W środku dziura w lodzie i stołeczek.
Jednoosobowe.