cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pierwsze fajne, potem super widoki tylko obróbka mi troszkę nie leży... jakieś takie niebo niefane trochu jest, coś za mocno wyciągałeć. Fajna ta zima u Ciebie.
Klasa fotki Bodzip! Chyle czoła!
Mam tez kilka pytań: co za pojazd pozostawił takie ślady na 604? chmury na 605 są li tylko dziełem natury, czy wspierałeś ja jakimiś sztuczkami?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To klasyczne sanki "wsiowe" ciągnione przez konika. Eech źle się wyraziłem - to nawet nie sanki, tylko coś w rodzaju podwody nisko zawieszonej
Niebo oryginalne. W ogóle to niebo za ciekawe nie było. Czasami białe, błękit taki wyprany z koloru, a o 14.00 już śnieg sypał.
I jest to po części odpowiedź Robertowi. Nie ciągnąłem nieba, zostawiłem jakie było.
Dzięki za odwiedziny![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Nieciekawe to u nas jest...ciągle szaro, zero nawet wypranego błękitu, w weekend jadę w Beskid Śląski, może uda mi się w końcu ładną zimę uwiecznić.
Dokładnie, jak ostatnio wziąłem aparat na spacer, to mi tylko na obiektyw napadało i schowałem do torby.
The question is, who cares?
ja ostatnio nie mam kiedy wyskoczyć na foty, mam nadzieję że weekend będzie owocny, choćby śnieg padał jak wściekły idę focić...
I drogowe i święte mi się podobają. Najbardziej święte z krzyżem.
Pozdr