Salon fryzjerski godny uwagi. Podoba mi się nie tylko klimat dawnych wnętrz i sprzętów, ale i sposób, w jaki je pokazujesz, radząc sobie dobrze z natłokiem elementów. Bardzo fajny cykl "Szanujmy wspomnienia".
Salon fryzjerski godny uwagi. Podoba mi się nie tylko klimat dawnych wnętrz i sprzętów, ale i sposób, w jaki je pokazujesz, radząc sobie dobrze z natłokiem elementów. Bardzo fajny cykl "Szanujmy wspomnienia".
Masz rację - był natłok elementów. Właściciele mieli do dyspozycji tylko jeden mały pokoik, w którym musieli upchnąć wszystko.
Bardzo żałuję, że nie będzie tych słynnych suszarek pod którymi kobiety siedziały godzinami. Były w konserwacji niestety.
Cieszę się, że się podoba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawam, co będzie dalej. Gabinet felczera?![]()
Jaki słonecznik prosto z patelni? W sensie że prażony? Bo u nas na podwórku to się normalnie skubało. A potem w zabawie "w dom" lub "w sklep" taki wyskubany szkielet słonecznika świetnie się nadawał na szczotkę do zamiatania
Bodzio, a gdzie ten sklepik? Eh... te rekwizyty, człowiek by poszalał![]()
Świeetne te "sklepowe" fotki.
Pozdrawiam.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
No ale gdzie?
Co do felczera, to świetnie nadałby się mój śp. szwagier. Swego czasu sam sobie wyrwał szóstkę. Kombinerkami (uprzednio wygotowanymi). Przygotował sobie nawet wygotowany śrubokręt na wypadek dłutowania
P.S. Śp. nie z powodu wyrwanej samodzielnie szóstki - jakby co![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Niektórych to Czterej pancerni i pies by do dentysty nie zapchneli. Świetne foty Boguś.
Dobrze Aguś, Nowy Sącz
Co do trzonowych, to mój też już ś.p. z roboty też kombinerkami...
Umarł ze starości, jakby co![]()