Prawdziwy artysta ...
Prawdziwy artysta ...
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja przyznaję bez bicia;nie pamiętam, fajnie że przetrwały takie skarby i że je nam pokazujesz,zapachniało wanilią, czy tabaką jak kto woli
![]()
Convenienter naturae vivere
Ja nie pamiętam. Za młody szczyl jestem![]()
The question is, who cares?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Dawnych wspomnień czar. Dobrze czasem obejrzeć się za siebie, popatrzeć jak ludzie żyli i POMYŚLEĆ. A potem po życie sięgać nowe, a nie w uwiędłych laurów liść z uporem stroić głowę.
Nie było wtedy komputerów, programów do obróbki zdjęć i aparaty nie licytowały się megapikselami. I jak Ci ludzie wtedy fotografowali?
Bodzip, a Twoje fotki tradycyjnie smakowite z klasą!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Atrapy po godzinach stawia.
---------- Post dodany o 13:49 ---------- Poprzedni post był o 13:47 ----------
A beczki kawioru co przed sklepem stojały gdzie?
---------- Post dodany o 13:54 ---------- Poprzedni post był o 13:49 ----------
Teraz serio: chwała Ci Bodzip, za tę robotę, Pokazujesz cudeńka, które koniecznie własnym "obiektywem" trzeba
zobaczyć, miejsca o których ludkowie zapomnieli, albo wcale o nich nie słyszeli.
Dzięki.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|