Raczej posiadł był wiedzę krótko przed zadaniem pytania j jeszcze nie zapomniałTeraz siedzę w robocie i nie mam z czego ściągać
Tak czy inaczej, Saboor się ze mną rozprawi, wszak to Egzekutor TWA![]()
Raczej posiadł był wiedzę krótko przed zadaniem pytania j jeszcze nie zapomniałTeraz siedzę w robocie i nie mam z czego ściągać
Tak czy inaczej, Saboor się ze mną rozprawi, wszak to Egzekutor TWA![]()
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 4.01.12 o 16:01
z moim aparatem mieszkowym, bessa i jego migawkąmłodsza siostra migawki centralnej Compound regulowanej gruchą pneumatyczną
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 4.01.12 o 16:12
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiedziałem, że będzie łatwe. Compur to właściwie nazwa własna, która dała nazwę rodzinie migawek sektorowych.
Pierwszy raz spotkałem się z nią, gdy w wieku około 10 lat buszowałem w piwnicy u dziadków i znalazłem zwłoki aparatu mieszkowego. Jedyne co działało to owa migawka![]()
Saboor, Twoja kolej![]()
Wcale nie łatwe - Bessę czyściłem
Co to je i jak się zwie:
pobór mocy 180 wat, żarówka projekcyjna halogenowa 150 wat, 24 wolt, chłodzenie wymuszone, obiektyw Krytar 1:2,8/85 m
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Powiększalnik czyściłeś znaczy ;P
Diapol![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jakiś polski rzutnik do slajdów.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.