Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 24.10.11 o 15:58
Jaro podbił cene za 14-45 na 750 zł
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 25.10.11 o 07:54
Iks to nowy, składany jak kity Oly Panas 14-42X, jest jeszcze tele iks 45-175 czyli następca 45-200.
http://www.panasonic.pl/html/pl_PL/Produkty/H-PS14042/overview/8038116/index.html
Oly tylko w wersji MSC i/lub późniejszej - piszę na podstawie wrażenia jakie dostarcza 14-150 na GF1. Na GF1 szaleje, podczas gdy na E-PL1 jest tylko szybki.
Ja bym upierał się przy Panasie, konkretnie 14-45, ale max 400 zł, nowy kit 250 z przesyłką.
Ztcp - z tego co pamiętam.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Dzięki za wyjaśnienia. Zatem zasadzam się spokojnie na kita 14-45. Nie ma pośpiechu, klamotów fotograficznych u mnie dostatek.![]()
A mogę zamieszać?
Po co takie ciemne coś, słyszałem kiedyś (to chyba o tobie), że street'a masz we krwi. Nie lepiej jakieś naleśniki 17/2.8, 14/2.5 czy 20/1.7?
Sorry za OT powiedz tylko słowo a milczę![]()
Streeta kitem oblecisz, tym bardziej ze stabilizacja...
pozdrawiam serdecznie
Janek
Spokojnie kitem zrobię streeta. A nie chcę pakować furmanki pieniędzy w kolejny system. Do zabaw w stałki mam lustrzankę Nikona. Malucha potrzebuję jako aparacik z którym się nie będę rozstawał. I jeszcze do zabawy w fiksografię - konstuuje własnego gumiaka w wymiennymi soczewkami. Jak skończę to się pochwalę.