Takie 2 refleksy dziś zrobiłem, choć z refleksem nie jest u mnie za dobrze
To pierwsze mam w 3 nieco innych odmianach, długo się zastanawiałem, którą wrzucić.
W EXIF są dane o zdjęciach, jakby ktoś chciał podejrzeć.
Takie 2 refleksy dziś zrobiłem, choć z refleksem nie jest u mnie za dobrze
To pierwsze mam w 3 nieco innych odmianach, długo się zastanawiałem, którą wrzucić.
W EXIF są dane o zdjęciach, jakby ktoś chciał podejrzeć.
Witam
W pierwszym zdjeciu troche denerwuje mnie wcinajacy sie teren z gornego rogu. Rozprasza moja uwage, taki maly skrawek... Moze masz jakies ujecie bez tego terenu albo z terenem ale wiekszym kawalkiem![]()
Natomiast drugie zdjecie - rewelacja. Bardzo mi sie podoba. Odrazu pomyslalem sobie o tapecie na pulpit albo jako obraz na scianie. Gratuluje![]()
E-500 + 14-45 + 40-150 + 35 + CF 2GB
A mi sie obydwa podobaja. Pierwsze fajne ze wzgledu na rozchodzace sie fale![]()
Na pierwszym troche trudno sie skupic, ale drugie bardzo sympatyczne, ma w sobie cos z wycinanki. Pozdrawiam![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Kolejne refleksy, światła itp. (Noc Muzeów 2007 w Poznaniu)
Ostatnie zdjecie zdecydowanie najlepsze! Swietna robota!
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
Kolejne kombinacje ze światłem i cieniem, czyli bilard.Warunki trudne, poza stołami ciemno, nad stołem jasno. Fotografowałem z ręki, głównie na ISO1600 (stąd to ziarno), z rzadka wspomagając się lampą, żeby nie oślepiać zawodników.
Witam
Podoba mi sie zdjecie 1 i 3. W pierwszym odczuwam wrazenie stabilnosci i "sily" bily natomiast w trzecim podoba mi sie wylaniajacy sie z ciemnosci zawodnik.
Pozostale zdjecia niestety nie wawarly na mnie wiekszego wrazenia, normalne zdjecia z wieczornego wypadu.
Pozdrawiam
E-500 + 14-45 + 40-150 + 35 + CF 2GB
Kolejne zdjęcia z cyklu światło i cień![]()
Pierwsze swietne. Drugie wyglada niczym zachod slonca na sawannie, wiec rowniez mi bardzo przypadlo do gustu.
Trzecie do mnie nie przemawia - nie widac slonca i po prawo widoczna jest chyba smuga od samolotu. Chciales nieco odejsc od dwoch poprzednich i to ci sie udalo, ale niestety IMO z nieciekawym efektem.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell