We wtorek zamykam teatrzyk
We wtorek zamykam teatrzyk
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Melduję że dodane![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To i ja się dorzuciłem
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Wrzuciłem swoją zgrabną nogę, Miałem tylko parę szajsowych pstryków z okolic łagru, w którym musiałem niestety spędzić piątekJednak noga była nieco atrakcyjniejsza niż zdezelowany granatowy śmietnik z WGE.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
pogrążony w sielskim wypoczynku byłem przekonany, że mam na swym olku zdjęcie z 11tego. Niestety sprawdziłem Exif-a i zdjęcie którym chciałem się podzielić strzeliłem 12tego. Muszę poczekać na wywołanie filmu i wtedy ewentualni coś dorzucę, ale już nie do tej galerii.
Fajnie było, ale się ... .
w edycji 11.11.11 się wystawiali:
- henry1
- marek7001
- jarmana
- bufetowa
- Saboor
- apz
- Jack
- Bodzip
- Mysikrolik
- Centus
- BIKER
- sikor
- adambieg
- Moominek
- epicure
- acidmk
- TOKIN
- Koriolan
- drosera_spathulata
- Quentin35
- Wieprz
Dziękuję za gromadne przybycie! Do następnego DITL'a!
Blisko, coraz bliżej![]()
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Ha! Ha! Jak ja sie cieszę, chyba się powieszę.![]()
![]()
![]()
dzięki za dobrą zabawę i do następnego razu![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs