|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Byliśmy w kinie. "Wyjazd integracyjny" jest super, popłakałam się momentami ze śmiechu. Nie jest to może kultowa komedia, ale za to jaka życiowa. Doskonale pokazuje co ludzie robią po alkoholu, hyhyhy. Wyjazdowi narzeczeni i takie tam. Sala zresztą ryczała ze mną. Zaraz wrzucę jakąś niekinową fotkę.![]()
Mysi, mówisz serio?
Tak. Widocznie ktoś pomyśli, że mam niewysublimowany gust.No trudno. Ale to zależy od nastroju, uwielbiam inteligentne komedie, ale takie na odmóżdżenie również.
Nie wiem czemu wokół tego filmu jest taki czarny PR. Zupełnie denną komedią dla mnie to było "Ciacho". "Wyjazd" był niezły, ale to też zrozumieją Ci, którzy byli kiedyś na czymś podobny.
Pytam zasugerowana recenzjami. Sama filmu nie widziałam.
Ja uważam, że to jeden z najlepszych polskich filmów, na jakich byłam w ciągu ostatnich dwóch lat. "Baby są jakieś inne" też mi się podobało, ale tu jest specyficzny humor Koterskiego, nie wszystkim może się podobać. Humor oparty jest na gorzkich momentami dialogach. Tutaj nie ma tej głębi, jest za to dowcipna akcja.No i wszystko się zgadza z prawdziwym życiem, jak jeszcze masz do kogo/czego porównać to...
Groteskowa Figura jest niezła, bo właśnie taka ma być. Ale recenzenci wzięli ten film tak na serio, że aż boli.
![]()
Też się dorzuciłem.
Panowie moderatorzy! Dzisiejszego DITL-a nie ma na stronie! Przepraszam Mysikrólik - tekst powinien brzmieć Panie i Panowie...
AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.11.11 o 21:33
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Koledzy mam przygotowane do Ditla zdjęcie o wielkości 764 KB ale przy próbie załadowania wyświetla mi się komunikat o limicie 400 Kb i zdjęcie nie wchodzi.. Czy to taka reguła i muszę zmniejszyć zdjęcie do konkursu, czy jest konieczność wyczyszczenia moich zdjęć ulokowanych w konkursach, bo interfejs Ditla pokazuje maksymalne wykorzystanie limitu zdjęć?????????
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||