Jak dla mnie zdjęcia na łące są super właśnie dlatego, że wyglądają naturalnie. Zdjęcia i tak pokazują tylko kawałek rzeczywistości a dodatkowe ich fałszowanie nie podoba mi się. Ale to tylko moja opinia. Mnie ten płotek i chałdy ziemi pozwoliły przynajmniej częściowo poczuć się tak jakbym tam był a to w fotografii cenię najbardziej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ello ps-ujaczu.....widzisz, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził !!! niebo piękniste,ale jak znam życie to któryś by zarzucił że przesycone,jak u @warugi...a trzymam się tego co napisał mi Miras...i tego jak ja to czuję...słucham z pokorą wszystkich rad i poprawek ale będę bronił swego !!! I dzięki za odwiedziny.........dzisiaj fajne fotki strzeliłem (tak myślę) ale są jeszcze w puszce.Pewnie w łikend je obrobię...
![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Abstrakcja ciekawa...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA