Ale przecież czemu Ty się dziwisz, tyle dyskusji tu było na temat "taniości" MFT
Już dawno zostało ustalone że trzeba kupować od influencerów / ambasadorów po znajomości i tylko frajer kupuje po cenach sklepowych....np. ja.
Albo jak ktoś nie lubi po znajomości (ja nie lubię) to go na MFT nie stać i kupuje FF bo taniej![]()
Tydzień temu - Vangelis
Wczoraj - Andy Fletcher
A i jeszcze Alan White z Yes
Coraz większa ta "największa orkiestra świata" jak zwykł mówić Piotr Kaczkowski.
Mnie ambasador z fejsa olewa (z nieznanych dla mnie powodów), więc nawet nie wiem czy jest taniej przez niego.
Ja ogólnie na ceny nie-300pro nie narzekam, ale fakt, wszystko kupiłem w tych niby-promocjach.
Kupiłem w Cyfrowe Sigma 105/2.8 DG DN Macro z mocowaniem Sony i od nowości nie chce działać AF
Nawet w trybie manualnym, kręcę pierścieniem, a nastawy się nie zmieniają.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Kancelaria Prezydenta potwierdziła, że Andrzej Duda rozmawiał z osobą podającą się za prezydenta Francji
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Faktycznie się zorientował.W trakcie połączenia prezydent Andrzej Duda zorientował się po nietypowym sposobie prowadzenia rozmowy przez rozmówcę, że mogło dojść do próby oszustwa i zakończył rozmowę. — poinformowała Kancelaria Prezydenta-To rozmówca zakończył rozmowę.
Pewnie PAD wiedział od początku, ale wtedy nie miał nic innego do roboty -nudził się
i postanowił poćwiczyć swój angielski z jakimś gówniarzem.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Ostatnio edytowane przez dcs ; 22.11.22 o 16:49
@koronax - wyręczyłem i za siebie też. Cud że mi system pozwolił
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
No Tobie niestety nie mogę. Ale spokojnie, piosenka aktualna zaraz po meczu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||