The question is: What is a Mahna Mahna?
Lustrzanka też definuuje takie coś jak e420 i takie coś jak d3s... i co z tego jak e400 bliżej do bezlusterkowca? Szufladka tego typu tylko miesza.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ztcp to Panas ma zaktualizować GH2 do avchd 2, również w EU
GH3 musi uciekać już w 4K, szczególnie po zapowiedzi, że integra w nowych cpu Intela ma poprawnie obsługiwać właśnie 4K.
Gdzieś jeszcze napisałeś coś w deseń, że PENy to powoli styl życia: no niby tak, tylko, że póki co obok klawisza movie, nie ma "Facebook", ale rozumiem, że naprawią to w Czwartych PENach.
Ja powoli widziałbym EPL jako ultra tani PEN (dzisiaj to chyba EPM) a w linię EPM wbudowałbym... telefon komórkowy, jeszcze bardziej zminiaturyzował i wcale nie tanio bym sprzedawał.
Korzystając z okazji czy masz jakiś kontakt z centralą w Japonii, może łaskawie poprawiliby algorytm ostrzenia jotpegów wg receptury Janko, ten, jakby co, jest chętny do przekazania "szkiców/punktów wyjścia" do dalszych badań (siła/promień zależna m. in. od iso, później może wg szkieł, itd.), taki real user feedback.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Prawie, prawie już ma :] Z opisu PenPala:
wystarczy te ciut ciut elektroniki zabudować na stałe w body i dodać klawisz FBPonadto, PENPAL przygotowuje twoje zdjęcia do umieszczania w Internecie: nie musisz troszczyć się o zmianę rozmiaru czy formatu przesyłanych obrazów. Wystarczy, że wyślesz zdjęcie do telefonu komórkowego, a jest już ono gotowe do umieszczenia w portalu społecznościowym![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
No właśnie! Bo nastąpiło szufladkowanie będące owocem marketingu. Obecnei jest zaś szansa na taki zamęt, że będzie można skupić się na wymaganiach -> "metalowy i różowy!"
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak chce to dostanie"Najnowszej generacji lustrzankę bez lustra"![]()