Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.09.11 o 16:10
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
faktycznie ciekawe zbiory. o dziwo znalazłam tam zdjęcia tych samych detali z Węgrowa jakie robiłam na ostatnim plenerze. Tam co prawda napisane jest ze bez opisu ale to wygląda na bazylikę mniejszą w Węgrowie bo ja tylko tam robiłam wewnątrz kościoła fotki a są to te same elementy
P.S.
Nie jestem pewna czy nie am literówki w tytule i nie powinno być Sempoliński zamiast Sempiliński
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

[QUOTE=jarmana;752236
Nie jestem pewna czy nie am literówki w tytule i nie powinno być Sempoliński zamiast Sempiliński[/QUOTE]
Tak powinno być! Dzięki!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam.
Dzięki za namiar, bardzo fajna strona.
Pozdrawiam.