Okazuje się że mam więcej kibelków niż przypuszczałam, ale wychodzą na jaw przypadkiem, dopiero w czasie sprzątania dysków
Na pewnej stacji przy głównej drodze (chyba Krzemieniewo)
został uroczo wkomponowany w otoczenie, mały domek, będący tym jakże pożądanym czasami przybytkiem![]()
Kibelek przy torach kolejowych
![]()
Ostatnio edytowane przez jarmana ; 18.09.11 o 16:23
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Kibelki przy torach... tam przynajmnie nie bylo babc![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Serio nie było babci klozetowej w tym przybytku?
Bo ja to jednak przeważnie na jakieś trafiam, no raz na dziadka klozetowego.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Na podrzednych stacjach nie bylo ekonomia no i standard![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zaluje, ze nie zrobilam ani jednego zdjecia kibelka w Algierii...pobilby wszystkie na glowe....lamalibyscie sobie glowe jak tam w ogole mozna cos zrobic...![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|