czy mozna kręcić tyle ile ma karta.Błagam pomóżcie!!od tego jak jest zalezy czy sobie go kupie;(
czy mozna kręcić tyle ile ma karta.Błagam pomóżcie!!od tego jak jest zalezy czy sobie go kupie;(
Skąd taki pomysł. Osobiście filmów nie kręciłem, ale podając za instrukcją:
dla karty 32MB - w trybie HQ mieści się 96 sek.; w trybie SQ - 424 sek.
Generalnie więcej MB = więcej filmu![]()
730 nie ma limitu czasowego a tylko pojemnosc kart (na SM 128 okolo 360s w HQ) wiec i 750 nie powinna miec takiego ograniczenia.Zamieszczone przez kajutan
LukS
..:: www.luks.zdjecia.pl::..
-------------------------------------------------------------------------------------
Olympus 730 + tulejka+uv+statyw+128x2 SM+16xD
a nie lepiej zakupić kamerę cyfrową? eh... ludzie widać lubią "wszystko w jednym"Zamieszczone przez kajutan
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
no niby tak ale zauwaz ze wszystko idzie w kierunku integracji tych 2 urzadzeń - nawet 770 ma juz VGA !!!
LukS
-------------------------------------------------------------------------------------
Potwierdzam - 750 ograniczenia nie maZamieszczone przez luks
zgadza się... ale pytający nie ma niestety 770 Movie... zresztą zauważ, że ten model chyba został specjalnie skonstruowany dla amatorów filmów...Zamieszczone przez luks
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
wiekszosc nowych ma te funkcje wiec nic dziwnego...Zamieszczone przez Arras
LukS
zgadzam sie z ta integracja dwoch funkcji w jednym urzadzeniu, tylko kiedy z jakoscia bedzie lepiej ... mam na mysli sekwencje wideo oczywiscie
do tej pory mialem HP PH735 (moze nie powinienem sie przyznawac) i video bylo beznadziejne ... obciachem bylo komus to pokazac
a czy w Olym C750 sprawa wideo wyglada lepiej ???
Zamowilem Olka, ale jeszcze go nie mam, dopiero za kilka godzin, moze ktos zdazy odpisac ...
... tak wiec pytanie brzmi: czy jest sie czym wzniecac jesli chodzi o video w C750 ???
Pozdrawiam