Seria "Rower" świetnie oddaje klimat Amsterdamu. Trójka (3) wśród nich to perełka.
Seria "Rower" świetnie oddaje klimat Amsterdamu. Trójka (3) wśród nich to perełka.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Rowerki bardzo fajne, dobrze się ogląda całą serię.
Wyrózniłbym trójeczkę i ostatni kadr.
Dziękuję Panowie za odwiedziny i wypowiedzi
Co do ost serii chyba przesadziłem pięć zdjęć by wystarczyło
Seria rowerowa klimatyczna. Jednak dla mnie trochę za ciemne. Mało światła + ruch powoduje brak ostrości na części z nich.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Minęła druga rocznica e330 w moich progach więc zrobiliśmy sobie plener
biebrzańska sielanka
biebrzańska sielanka
wszelkie uwagi miło widziane
Mnie się bardzo podoba- cisza, spokój i ładne kolory.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kompozycyjnie i warsztatowo bez zarzutu. Sielsko, anielsko. Można by godzinami napawać się takim widokiem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Aaaale miodna Biebrzańska sielanka. Proszę o namiary lokalizacji GPS![]()
Wybuduję w tym miejscu sobie dom i codzień bedę napawał sie tym błogim widokiem.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
co za spokój.... fajny widoczek, technicznie chyba też nie ma się do czego przyczepić, ale to MZ, a ja typowy amator, więc tą kwestię muszą rozstrzygnąć inni...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||