"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Mam prośbę do uczestników z Poznania - jeśli ktoś ma adapter microSD -> SD to proszę o zabranie go jutro. Mam kartę microSD, a adapter gdzieś mi się zapodział.
włożyłam jakiś adapter do plecaka, ale czy to działa to nie wiem bo nie używam czegoś takiego. Kupiłam razem z kartą do telefonu i napisali że to adapter micro SD więc chyba powinno pasować. Jakby co to będę go miała w wielkim czerwonym plecaku i jak nie zdobędziesz innego to się zgłoś![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dziękuję.![]()
Jack dzieki za miłe przyjęcie!
Plany chyba się zmieniły, może jutro wpadnę na chwilę do zamku.
Pzdr.
warsztaty w Poznaniu się skończyły i aż żal, bo zabawa była przednia. Jak dla mnie mogą się odbywać co tydzień!
Jack: dzięki za rezerwację EP3![]()
Mirek!!!! (wiadomość specjalnie dla Ciebie:
POZDROWIŁAM towarzycho od Ciebiemam nadzieję, że świadkowie się nie wymigają i potwierdzą, że pozdrawiałam... Powtarzałam te pozdrowienia jak mantrę mimo, że telefon zgubiłam przed warsztatami i przypominać nie miało mi co. Nie wiem czy to nie ze strachu mi się przypomniało
![]()
Na warsztatach dostałam do pomacania cacuszko EP3 z obiektywem 17mm f2,8 (o ile dobrze pamiętam) i miałam nadprogramową liczbę zdjęć bo wiele zrobiło się samowystarczyło otrzeć się palcem o ekran i fota sama się robiła
a ocierałam się często bo ręce mi drżały z wrażenia
![]()
Prowadzący nie zamęczyli i przekazali duża dawkę pożytecznych informacji, a towarzystwo forumowe niesłychanie sympatyczne i mam nadzieję że to nie ostatnie takie warsztaty w jakich będę mogła uczestniczyć chociaż powinnam się chyba takowych warsztatów wystrzegać bo istnieje obawa że zmuszą mnie do ogłoszenia upadłości :green:
Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia dla całej grupy z Poznania![]()
Mi też się podobało. Parę lat fotografuję, a do tej pory nie miałem styczności z oświetleniem studyjnym. Byłem uprzedzony, nie mogłem się przekonać do pracy z lampami. Na warsztatach miałem okazję spróbować i, kurde, nie taki diabeł strasznyChyba zaczynam łapać ideę...
![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
szczerze mówiąc byłam przekonana, ze Ciebie tam nie było
dopiero teraz po modelce widzę, że byłeś na tych samych warsztatach jednak w tej drugiej grupie bo modelka inaczej ubrana, aż jej nie poznałam "mrgreen:
---------- Post dodany o 23:45 ---------- Poprzedni post był o 23:44 ----------
<br>szczerze mówiąc byłam przekonana, ze Ciebie tam nie było<br>dopiero teraz po modelce widzę, że byłeś na tych samych warsztatach jednak w tej drugiej grupie bo modelka inaczej ubrana, aż jej nie poznałam
---------- Post dodany o 23:47 ---------- Poprzedni post był o 23:45 ----------
czy ktoś wie dlaczego nie mogę edytować posta i poprawić literówki oraz wyrzucić powtarzającego się fragmentu?
Mi też się podobało. Co do studia to oczywiście przy takiej ilości osób trudno o wygodną pracę. Zatem porobiłem nieco zdjęć z back-stage'u.
Jak znajdę chwilę to coś przebiorę i wrzucę. A właściwie wrzuciłem już parę do mojego wątku.
---------- Post dodany o 23:57 ---------- Poprzedni post był o 23:56 ----------
Jarmana, jeszcze raz dzięki za adapter.