@Koriolan:
Nie dołuj mnie, bo już mi się nie chce lecieć po flaszkę...
@Koriolan:
Nie dołuj mnie, bo już mi się nie chce lecieć po flaszkę...
Nie doluj się tylko idź po rudą. Nigdy nie jest tak, że 100% będzie zadowolonych.
ja mam większy problem - EP-3 minus EPL-3 = 45/1.8.
Ekran dotykowy mam w nosie a różnicy za rolke i poziomicę w tej wysokości - jeszcze wewnetznie nie zaakceptowałem.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
To mogę zrozumieć bom stąd, ale ten pakiet jest domyślnie przedpłacony. Za to w polskim kościele rachunek jest w dwóch ratach rozumiem?
---------- Post dodany o 23:26 ---------- Poprzedni post był o 23:24 ----------
Może weź oba -będziesz miał mniej rozterek , potem ten mniej używany spuścisz przez alledrogo?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
I tu się mylisz.. z kolei EPL-3 = 12/2.0
Da capo al fine...
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ciarki mnie przechodzą! W najbliższą niedzielę (06.11) nastąpi ostatnie spotkanie tego cyklu - w Poznaniu. Bardzo proszę OlyKlubowiczów, biorących w nim udział, o wnikliwe przestudiowanie powyższej dyskusji. Tam także będzie dokładnie tak samo! Miejcie litość - ja wiem, że kurs obsługi PENa będzie zbyt krótki, że kurs fotografii portretowej będzie zbyt krótki, że kursu fotografii krajobrazowej będzie zbyt małoa będzie dużo mówione o możliwościach nowych PENów
Dzięki za zrozumienie.
Pozdrawiam
Jack
P.S. Jakby ktoś miał zamiar stawiać flaszkę na odstresowanie, to jestem w sobotę wieczorem w Hotelu Lech (ul. Św. Marcin ileś tam)![]()
Jack postawił bym, ale kurde daleko ta Pyrlandia![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Będę na warsztatach ale raczej przyjadę do Poznania w niedziele rano albo w sobotę późno wieczorem. Czy masz możliwość zabrania konwerterów do pena? Tych na 14-42 II?