Wywołam klubowiczów do tablicy![]()
Jack
Wywołam klubowiczów do tablicy![]()
Jack
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Ech, Łódź znowu ominięta wielkim łukiem.
Niby 2-3 miasto pod względem liczby ludności a jednak znowu pustynia![]()
Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8
no zgłaszać się kto jutro w wawie idzie?
Hej! brałem udział w tych warsztatach. I od razu na gorąco konkluzja. Warsztaty niestety są nastawione bardziej dla osób, które nie miały do czynienia z PEN-ami. Same warsztaty bardziej nastawione na marketing, aniżeli na wyjaśnienia od strony mozliwości technicznych. Co prawda są osoby z Oly-ego, z którymi można podyskutować indywidualnie na temat nowego Pena, ale to już zależy od czy chcemy się czegoś dowiedzieć. Warsztat podzielony jest na 2 etapy, tj. część wstępną- dotyczącą samego marketingu- i 2 na sprawdzenie aparatu w studio lub w plenerze. I tu uwaga! Niestety, nie wszyscy będą mieli możliwość zapoznania się z nowymi Penami! Niestety- ograniczania techniczne- brak było odpowiedniej ilości nowych Penów dla wszystkich.Posiłkowano, więc się E Pl-1. Konkludując, osoby mające już -i opanowały nowe wersje Penów-niech pozostawią pole wyboru dla nowych użytkowników Penów.
Piterek1, jeśli czujesz się zawiedziony, to nie jest sam. Byłem kiedyś na podobnej akcji. Aparatów było zdaje się 5, a chętnych ze 100 osób. Chętni do zapoznania się z korpusem, po uprzednim wpisaniu się na listę, byli wywoływani w 5 osobowych grupach, mieli 5 minut na ogarnięcie aparatu i zapełnienie przyniesionej przez siebie karty pamięci zdjęciami testowymi. Zaimprowizowane studio, stałe światło dobiegające jedynie z softboksów, w dodatku tematem zdjęć testowych była urodziwa niewiasta, przyodziana jedynie w światłocień. W tak trudnych warunkach przyszło się zapoznawać z rynkowym debiutem E-3.
niedługo wstawię parę zdjęć, jak może ktoś z adminów wrzuci galerię by do jednej dodawać zdjecia
A będzie więcej chętnych do wstawiania zdjęć z warsztatów? Nie tylko zdjęć z prezentowanych penów, ale ogólnie relacji. Mogę wstawić w pierwszy post galerie.