Czy na rowerach do Warszawy jechali swietowac ?
Czy na rowerach do Warszawy jechali swietowac ?
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Takich z pochodów 1-majowych to nie mam. Jak (jeszcze) były pochody, to żeśmy tylko kombinowali kiedy prysnąć z tego cyrku. Na zabieranie aparatu do szkoły to jeszcze za mały szczyl byłem![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Czy aby na pewno ... jeszcze potrzeba kilku, kilkunastu lat abyśmy zapomnieli dawny kontekst obchodów 1 maja (Święta Pracy), a zaczniemy go obchodzić ponownie. Co mam na poparcie swojej tezy? Mały dowcip.
Biurowiec jednej z firm korporacyjnych.
Dwaj pracownicy pracujący biurko w biurko. Jeden z nich od pewnego czasu przychodzi do pracy o godzinie 8:00 i wychodzi z pracy o 16:00. Kolega z za sąsiedniego biurka w pewnym momencie nie wytrzymuje i mówi:
- Słuchaj, jeśli Ty tak dalej będziesz przychodził do pracy i wychodził z niej po 8 godzinach, to po prostu Ciebie zwolnią (wywalą na zbity pysk).
Na to delikwent odpowiada:
- Spoko, spoko, nie martw się ja jestem właśnie na urlopie wypoczynkowym.
Miłego 1 maja wszystkim życzę ... kto w jest w biurze ręka w górę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||