mój pierwszy wózek...
mój pierwszy wózek...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
- Lisiajamko1 wyobraź sobie, że mam dokładnie taki sam komplet "kartek" z sierpnia 1989 r!
Ajan - rewelacyjne - ja się woziłam już w "wyższych furach", regulowane oparcie, zawieszenie - skóra (rzemienie), mamy portret siostry męża - podobny model niskopodłogowy. Interesujący z Ciebie mężczyzna był od maleńkości
![]()
Ostatnio edytowane przez gonia ; 16.01.12 o 21:03
E-510, Zuiko 14-54, 40-150, Pentacon 1,8/50, Pentacon 2,8/135, Helios 44M 2/58, Metz 44AF1
wzruszyłam się nad tymi kartkami. u nas nic nie zostało "na pamiątkę" - chyba wszystko przejedliśmy
wątek pierwsza klasa!
Ja tam byłam "VIP" miałam przydział "sztero-kilowy" na kartki..![]()
E-510, Zuiko 14-54, 40-150, Pentacon 1,8/50, Pentacon 2,8/135, Helios 44M 2/58, Metz 44AF1
To nie zadna sciema!Sam będąc kiedys w CCCP widziałem zegarki z tarczą 24 godzinną.Dwa lata temu taki zegarek marki Poljot w polskim sklepie kosztował 600PLN!Generalnie były to zegarki dla ludzi ktorzy pracuja w warunkach gdzie sa problemy z odróznieniem dnia od nocy.W wersji dla marynarzy na tarczy zanaczone były wachty.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Sam miałem dwa Polioty, poszukam - może się zachowały.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Grzebnąłem w szufladzie i wpadł mi w rękę mój stary dowód osobisty. Szczególnym sentymentem darzę stronę 14 (wielka pieczęć z USC o zawarciu związku małżeńskiego) i stronę 17, która pełniła funkcję paszportu
P.S. o zegarkach może później. Mam Błonie Super (100% oryginał, remontowany oryginalnymi częściami "zorganizowanymi" z ówczesnej produkcji) w spadku po ojcu, który pracował ongiś w "zegarkowej" w Błoniu
na pokazie mody lata 50-te...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".