Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie no, pamięci to mogę tylko pozazdrościć. W tamtych czasach robiłem prawie same slaidy i pamiętam że to były filmy ORWO ale takich szczegułów to w życiu nie pamiętam. Rzutnik nazywał się Epidiaskop (chyba) i był sterowany przewodowym "pilotem". Do kompletu ekran na trójnogu i co najważniejsze aparat Fied 2 a później Zenith TTL i Zenith 12XP.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Slajdy na ORWO Color mam do dzisiaj (wczesny Gierek) i do tego rzutnik taki z pojeminikiem na ramki ze zdjeciami . Jak sie nazywa ? Musiałbym przekopać pawlacz. Ostatni raz widziałem go kilka lat temu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ajan, istny bajer takie lampyW połaczeniu z tym Amiluxem mogły dawać ciekawe efekty
.
Jestem pełen podziwu dla Twoich zbiorów. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
sprzęt do fermentacji...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Sprzęt fajny, tylko dlaczego pusty?
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA