Na avatarek ujdzie, albo na tzw. id photo w jakims serwisie typu grono/myspace/etc.Zamieszczone przez lessie
Poza tym kierunek szuflandia.
Na avatarek ujdzie, albo na tzw. id photo w jakims serwisie typu grono/myspace/etc.Zamieszczone przez lessie
Poza tym kierunek szuflandia.
Moim zdaniem fajne zdjęcie, ładniej by wyglądało jednak bez telefonu... Mam pytanie fotka robiona z tak zwanego zaskoczenia, czy modelka była tak ustawiona ?
dzięki,
robione z całkowitego zaskoczenia, no może modelka była świadoma moich czynności bo fotografowałem ją i syna cały czas ale nic ustawianego nie ma - stąd ten telefon i światło jakie jest. Cieszy mnie że naturalnie wyszło, nie cieszy że nie jest klasycznym portretem.
Dzięki za opinie.
Aha, w kolorze to jest przecukier - mega kontrast i nasycenie czyli walka błękitnego nieba z bordem kaptura![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Sebastian
Druga wersja jest lepsza, przynajmniej w moim mniemaniu. Może dlatego,że jestem maniakiem robienia zdjęć czarno-białych.
pierwsze jest całkiem fajne jak dla mnie, efektownie zatrzymany moment, przyjemny kadr. Drugie nie wiem jak u innych ale na moim monitorze twarz jest za bardzo wpadajaca w czerwień i to tylko ta uwaga na leciutki minus w wersji cz.b jest wspaniałe. Pozdrawiam.
Mnie też się drugie bardziej podoba, oczy są bardziej podkreślone
No fakt zależy od monitora, u mnie jest w sam raz, wszystko ładnie wyeksponowaneZamieszczone przez Wiejo
![]()
tak dla jasności - wersja czarno-biała to dokładnie ta sama wersja co kolor, po zastosowaniu filtra, nic innego nie było zmieniane
Sebastian
Lessie, też mam często dylematy czy coś pokazać, czy nie. Bo po prostu dystansu brak do włąsnych zdjęć. Kilka razy miałam sytuację że chwalono zdjęcie które dla mnie było takie-se i na odwrót. Więc wstawiać zawsze warto
Na pierwszym ładne szarości Ci wyszły, takie lubię (bawiłeś się temperaturą barwową?)
Na kolorowym, jak dla mnie - za czerwona twarz, ładniejsza wersja B&W.