Super Jedynka! Jest to fota, powiedzialbym, troche bajkowa i malarska. Bardzo fajna, szkoda tylko, ze ogon troche sie nie zmiescil, ale i tak OK. Pozdrawiam![]()
Super Jedynka! Jest to fota, powiedzialbym, troche bajkowa i malarska. Bardzo fajna, szkoda tylko, ze ogon troche sie nie zmiescil, ale i tak OK. Pozdrawiam![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Jedynka wymiata. Kapitalna.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
jedynka najfajniejsza
Nie jestem odkrywczy..................jedynka jest piękna![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
A ta 1. to takie naprawdę? Aż się wierzyć nie chce że nie majstrowałeś
Bo fajne jest, sama bym takie chciała...
Dzięki wszystkim naprawde,
Aga: naprawde, jedyne co robiłem to poziomy, wyostrzanie...heh już się mnie pytali czy to nie fotomontaż, jedynie ustawiłem krótki czas naświetlania i tak wyszło ,a w pomieszczeniu było ciemno
Pozdr
To pierwsze zdjęcie to jest rewelacja! Po prostu coś pięknego! Po prostu ślicznego! Gratuluję pomysłowości!!
Witam Was, przykro mi ,że tak rzadko odwiedzam forum ale niestety niemam zbytnio teraz czasuno i tak żebyście o mnie nie zapomnieli muszę coś raz na jakiś czas wrzucic
więc zapraszam, skomentujcie nowe fotki.
Pozdr
Niezły pomysł.
Pierwsze najlepsze, ale i tak jeszcze ze strony technicznej można by popracować - zlikwidowac ostre światło.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
1 super pomysł i fajna fotka
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski