Miłe zagranie, mogliby wypuścić nowy model z niesamowitymi filtrami artystycznymi jak to robią niektórzy producenci. Widać moc w procesorze jest i programiści Fuji dodają nowe ficzery do starych modeli.
Miłe zagranie, mogliby wypuścić nowy model z niesamowitymi filtrami artystycznymi jak to robią niektórzy producenci. Widać moc w procesorze jest i programiści Fuji dodają nowe ficzery do starych modeli.
Rolleicord, Canon
flickr
Menu jakby żwawsze jeszcze po aktualizacji. A tak w odniesieniu do poprzedniego wpisu - co reklamowałeś w X10?
---------- Post dodany o 01:28 ---------- Poprzedni post był o 01:22 ----------
Mi się nie włączył nawet przy składaniu reklamacji (zwykle jak się składa reklamację, to wszystko przecież działa) - zostało to odnotowane. Po powrocie okazało się, że ponoć wady nie ma i odesłano mnie do instrukcji obsługi w kwestii "fast start"... Działa tak samo jak działał.
E-M5 | E-M5 Mark II | EM-1 Mark II
7-14 F2.8 | 25 F1.2 | 45 F1.2 | 45 F1.8 | 60 F2.8
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Czy ktoś z Was zauważył, że po wgraniu nowego softu 2.0 autofocus stał się jakby głośniejszy? Wyraźnie bzyczy przy ustawianiu ostrości - a wydawało mi się, że wcześniej w trybie cichym aparat był bezgłośny...
No w końcu! Dzisiaj kurier przywiózł mi aparat z wymienioną matrycą. Aż 5 tygodni musiałem na niego czekać, chodziłem jak struty...Na szczęście wymienili też wszystkie gumy, bo w cudowny sposób zniknęła jedna rysa, którą miałem na podpórce kciuka
Dostałem jeszcze zapasową parę klipsów do mocowania paska i skrawki skóropodobnego czegoś, co ma chronić korpus przed zarysowaniami właśnie w miejscu mocowania paska.
Aparat ma już najnowszy firmware 2.0. Nie zauważyłem, aby AF działał głośniej. Na razie jest wszystko spoko.
Się nie dziwię, że byłeś zdenerwowany. 5 tygodni bez swojej zabawki też bym łatwo nie wytrzymał.
Potestuj matrycę, czy przypadkiem czegoś nie zepsuli(tfu, tfu, odpukać)
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Czekam, aż się naładuje akumulator i lecę testować![]()
Czy orientuję się ktoś gdzie można pobrać instrukcję do tego modelu w j.polskim ?
Dobra, sprawdziłem. Aparat działa, orbów brak, żadnych efektów ubocznych nie stwierdziłem. A na osiedlu nuuuda...
![]()
Chyba tylko z płyty CD załączanej do aparatu. Napisz na PW do któregoś z właścicieli tego aparatu, a jest ich kilku na naszym forum.
Ostatnio edytowane przez Jd ; 5.11.12 o 22:10