Mirek - u nas by mu na zapleczu pospawali.![]()
Mirek - u nas by mu na zapleczu pospawali.![]()
plastik?![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
A co plastików teraz nie spawają?![]()
Dzisiaj wrócił do mnie X10 po wymianie przetwornika CMOS. Jutro obadam aparat co do bloomingu - byle słońce było .
Dzis zlapalem pare uf na karoserii na iso 100 ale mnie to na razie lottonie ma tragedii, aparacik i tak jest zajefajny... ile czekales na wymiane dokladnie z wysylkami?
pozdrowionka
Wysłałem 31 maja (odbiór przez Kuriera DPD) , 28 czerwca wysłali do mnie z powrotem i dzisiaj dotarł do mnie.
Ostatnio edytowane przez Jd ; 2.07.12 o 19:45
Rozstawac sie na miesiac, nie wiem czy wytrzymamna razie sie nie pali, moze jak pierwsza lawina serwisowek przejdzie, to bedzie luzniej i szybciej...
pozdrowionka
Nie wiem czy będzie luźniej i szybciej. Oni nie robią tego na miejscu tylko wysyłają do Wielkiej Brytanii i tam następuje wymiana matrycy. Zastrzegają się ,że to potrwa 3-4 tygodnie.
PS Pragnę dodać, że nie wysyłają pojedyńczych aparatów tylko jak nazbierają ich trochę. Tak wywnioskowałem rozmawiając telefonicznie z serwisem. Mój był w pierwszej partii.
NO to ciekawe ile w PL sie sprzedalo i jaki bedzie ruch, na szczescie na razie mi nie spieszno, lubie toto male czarne
pozdrowionka