Strona 46 z 103 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1025

Wątek: Fujifilm X10/X20/X30

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Odp: Fuji X10/X50

Lubię ten wątek. Takie przepychanki bez chamówy. Tak czymać. Już 450 postów czasło jak z bicza.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

yendash
    Gość

Cytat Zamieszczone przez tymczasowy_ Zobacz posta
    Mirku, coolpix coolpix'em ... ale nie zapominaj o mokasynach.
    Zaczynam się zastanawiać, czy on aby pełnoletni? Klocki widziałem, chociaż niektórzy nie wyrastają nawet z nich.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Tia... Już widzę tego Coolpiksa na iso 3200
    Widzisz.Z Toba to taka dyskusja.Jesli ktos Ci napisze nie po mysli to w nastepnym poscie zawezisz kryteria do obranych z gory.Gdybym podal taki aparat co ma podobne parametry to bys w nastepnym poscie napisal o wymiarach,ze za duzy.Pozniej bys paska sie czepil,ze za szeroki,a na koncu ze zgiety gwozdz co ma miejsce nalezne tez w kieszeni nie rysuje obudowy zbyt wyraznie.
    Nie chce sie mi dyskutowac,bo juz widze,ze pomocnik aktywny sie robi.To ze aktywny to mu chwala,ale czemu przy okazji niemily.
    Az se minusa mu dalem do reputacji.To tak jak by zaczal sie zalic,ze ktos gdzies za nie wiadomo co.

Fotki nocne dobrej jakosci zaczeto dopiero robic jak ukazal sie ten model aparatu,tak to prawda,masz racje,zycie tak naprawde sie z nim razem dopiero zaczelo.
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 22.12.11 o 04:10

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Kiedyś myślałem że Epicure pisze chłodno i na temat. Od czasu zakupu E-10 widzę że po prostu NAJLEPSZE jest to co aktualnie Epicure posiada i KONIEC. I będzie tej NAJLEPSZOŚCI do krwi ostatniej bronił, lub do zakupu nowej NAJLEPSZEJ zabawki.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

O, jak to miło poczytać coś o sobie. To bardzo znamienne, gdy kończą się argumenty.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Przesadzacie. Ja nie widzę nigdzie, żeby Epicure twierdził, że ten Fudżik jest najlepszy z najlepszych. Po prostu chłopu podoba się aparat, który sobie kupił i o tym pisze. Cieszy go maszynka i nic w tym dziwnego bo bardzo jest fajna. Nie rozumiem tej nagonki.

ps. A tak na marginesie któryś z modów mógłby poprawić temat i wywalić nieistniejący x50.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    O, jak to miło poczytać coś o sobie. To bardzo znamienne, gdy kończą się argumenty.
    Zaskoczyłeś mnie in minus, nie czytasz wątku w którym tak zajadle się udzielasz? Nie wysuwałem żadnych argumentów, niczego więc mi nie brakło. Wyraziłem tylko swoją opinię.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Zaskoczyłeś mnie in minus, nie czytasz wątku w którym tak zajadle się udzielasz? Nie wysuwałem żadnych argumentów, niczego więc mi nie brakło. Wyraziłem tylko swoją opinię.
    Gdybym chciał się odnieść bezpośrednio do Twojej wypowiedzi, zacytowałbym ją, tak jak powyżej. Nie zrobiłem tego, więc czemu sądzisz, że pisałem do Ciebie? Przed Tobą wypowiadały się też inne osoby, z którymi wymieniałem argumenty, a teraz już wymieniać nie ma czego... Przyjrzyj się raz jeszcze dyskusji i spróbuj bez emocji ocenić, kto tu wykazuje zajadłość.

Jeśli nie brałeś udziału w dyskusji o X10, to tym bardziej nie rozumiem, czemu nagle wyskakujesz z tekstem o "moich zabawkach". Ja przedstawiam argumenty, potrafię je logicznie wytłumaczyć, zamieszczam zdjęcia, które mają je poprzeć. Nie zgadzasz się z nimi? Dla mnie nie ma problemu. Chcesz o tym pogadać? Bardzo chętnie. Ale jeśli nie masz pomysłu na rzeczową dyskusję, a chcesz jedynie wyrazić swój zawód moją skromną osobą, to wal po reputacji i powstrzymaj się od zaśmiecania wątku, gdy inni prowadzą ciekawą rozmowę.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Wielu rzeczy nie rozumiesz, trzeba z tym żyć, trudno. Z tą ciekawą dyskusją pojechałeś. REPy są dla Ciebie właściwą formą dezaprobaty? To też niestety wpływa na moją ocenę Twojej osoby.

Przepraszam pozostałych dyskutantów za OT. Już nie będę.

yendash
    Gość

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Wielu rzeczy nie rozumiesz, trzeba z tym żyć, trudno. Z tą ciekawą dyskusją pojechałeś. REPy są dla Ciebie właściwą formą dezaprobaty? To też niestety wpływa na moją ocenę Twojej osoby.

Przepraszam pozostałych dyskutantów za OT. Już nie będę.
    Naprawdę nie wiem, która część o x10 w tym wątku, pozwala napisać że jest zażarcie i fanatycznie broniony przez ich posiadaczy. Mam wrażenie całkiem odmienne, jakaś część osób za wszelką cenę chce udowodnić, że kompletnie do niczego się nie nadaje. A już najbardziej zastanawia mnie, że zwykłe trolowanie znajduje u części forumowiczów o wysokiej reputacji i forumowej aktywności, spore uznanie. O czym świadczy i ten i poprzedni, chyba sławny już, wątek.