Jaki zapas?Jest to,to samo zdjęcię,posunięte suwakami w tym samym programi.
Pokaż mi,zdjęcie z takimi samymi ustawieniami,Ep-1 i tego Fuji?Będę wdzięczny,i użytkownicy tego forum...również![]()
Jaki zapas?Jest to,to samo zdjęcię,posunięte suwakami w tym samym programi.
Pokaż mi,zdjęcie z takimi samymi ustawieniami,Ep-1 i tego Fuji?Będę wdzięczny,i użytkownicy tego forum...również![]()
Ostatnio edytowane przez Adamss68 ; 27.12.11 o 17:30
A jak chciałbyś skorzystać z zapasu informacji w światłach, jeśli nie poprzez "posunięcia" suwaka?Lightroom jeszcze nie odczytuje fal mózgowych i nie można nim sterować myślami. Kto wiem, może ta funkcja pojawi się w następnej wersji
Pokazywałem już wiele takich samych zdjęć z GF2 i X10. Nie mam EP-1 - jak mi pożyczysz, to zrobię takie porównanie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jeśli z tego pierwszego zdjęcia w RAW można uzyskać po korekcji taki efekt jak na drugim to jestem pod wrażeniem.
Ta korekcja ekspozycji to aby na pewno Lightroomie, a nie w programie Silkypix. Nie mam żadnego z nich, używam ACR i w aparacie G1
przy takim prześwietleniu nawet z RAW-a niewiele by się uzyskało. Powiem mam spore wątpliwości, a z angielskim słabo (delikatnie powiedziane) u mnie![]()
Mogę Ci pożyczyć!Tylko po co?Niczego nie udowodnisz,sam doskonale o tym wiesz
BTW,mam,albo miałem wszystkie te system.Nie zaskoczysz mnie,jakąś pisaniną popartą mało....tzn.argumenty mało przekonywujące.
Tak, to wszystko. W czym jeszcze mogę pomóc?
Aparat robi wrażenie, a raczej fotki wypluwane przez niego. Patent z podwójnym pikselem już dawno powinni inni podchwyciCo do waszej dyskusji to i tak kulturalnie gadacie, bo na Nikoniarzach to aż huczy
![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie