Gabaryty E-1 z gripem uważam za idealne. Próba pomniejszenia tychże byłaby kretynizmem.Zamieszczone przez rap1d
Gabaryty E-1 z gripem uważam za idealne. Próba pomniejszenia tychże byłaby kretynizmem.Zamieszczone przez rap1d
I co?The E-410 has been reviewed by "Réponse Photo". A french magazine that produces fair and pragmatic reviews.
They really appreciate the body , the standard lens and they conclude that the 2 lens kit is a true bargain.
Pro :
Compact & lightweight body
Good picture quality up to 800 iso
Anti dust system
Good handling
Very good exposure system
Raw + jpeg shq
Live View sometimes useful
Double card slot xD/CF
Fast autofocus
Cons :
3 dots autofocus only
vf seems smaller than d40x one
No IS
Strap attachements badly located on body
4/3 format can bother (!)
Live view freezes image during 8s ?
ISO value not displayed in VF![]()
co jak co ale ja sobie kupie 410. Wymiary cudo, jak stare OM.
było sobie życie
C+ i znow uogolniasz. To, ze tak napisali reklamujac swoj produkt wcale nie znaczy, ze w rzeczywistosci tyczy sie to wszystkich osob - moje dlonie sa calkiem duze, a palce mam niczym pianista![]()
To opinia testeraZamieszczone przez rap1d
"Réponse Photo" nie produkuje E410
![]()
Nie doczytalem, oczywiscie masz racjeZamieszczone przez celebrity plus
Ale ja jestem upierdliwy i nadal bede twierdzil, ze gabaryty jakie prezentuje E-410tka sa dla mnie niewystarczajace - a w szczegolnosci glebokosc 53mm :/ Bo reszta po obmacaniu (400setki) w porzadku.
..o to to...jestem tego samego zdania.Idealny wymiar.Zamieszczone przez fotomic
![]()
Rap1d - dlaczego twierdzisz, że znikają pięćetkopodobne? Z 510 coś nie tak?Znika zanim się pojawiła?Czy czegoś nie wiem?...ukrywacie coś przede mną?![]()
pozdr,
Nie ma to jak zgryzliwy komentarz, co? Pewnie sprawilo Ci to wielka satysfakcje. Gratuluje intrygi! Napisalem, ze znika 500setka (a nie 500setkopodobne) i krewniacy majac na mysli wycofywanie (co zaznaczylem jasno w poscie) z rynku modeli - e500, e300 i e330.Zamieszczone przez shakal
spokój.
było sobie życie