Zainteresowania brak więc wątek do zamknięcia.
Zainteresowania brak więc wątek do zamknięcia.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
No nie ładnie to zabrzmiało to w stosunku do tych co tu pisali i radzili
Czasami brak komentarzy to też komentarz.
Napszykład z ostatnich 2 wrzutek kadry są bardzo do siebię podobne.
Czy nie lepiej wybrać jedną pszczołe i jedną ważke którę wg Ciebię są najciekawsze?
I nie zniechęcaj się tak tylko próbuj dalej
Pozdrawiam![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Nie gustuję w makro - nie będzie moich komentarzy.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie mam zamiaru pokazywać jedynie makro.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Dobrze Lolita prawi - brak komentarza to jest komentarz, bo gdybyś wrzucił kiepskie foty, to na pewno spotkałbyś się z ostrą krytyką. Zdjęcia są dobre jak na początek - bo jak wiemZD 35 masz od niedawna.
pozdrawiam
mój wątek tutaj >>>klik<<<
Zd 35 mam i nie jest łatwo tym szkłem pstrykać żywotki. Za to do kwiotków, pajęczynkuf itp to super![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
jezeli moge cos podpowiedziec , ja ostatnio nie mialem czasu na nowe fotki (praca a pozniej grypa) , wiec wygrzebalem cos tam z szuflady i pocwiczylem obrobke
zreszta idzie taka pora roku ze wlasciwie wyjsc z aparatem bede mial jedynie czas w wekend , mozna to wykorzystac na poswiecenie wiecej czasu na sama obrobke i szlifowanie umiejetnosci w tym zakresie
byles u mnie w watku i moje fotki z szuflady (w nowych aranzacjach) sie Tobie spodobaly , cytuje "zgadzam się 94 i 95 rewelacja."
wiec jak widac odgrzewanie kotleta sprawdza sie nie tylko w przemysle filmowym , ale rowniez w fotografii
byle sluzylo to rozwijaniu wlasnych umiejetnosci
PS
warto trzymac oryginalne rawy swoich fotek (oczywiscie nie wszystkich), bedzie jak znalazl na dlugie zimowe wieczory i cwiczenie swoich umiejetnosci w obrobce