Sprawdz najpierw jasnosc obiektywu zanim powiesz, ze cos jest z ksiezyca.Zamieszczone przez Mariusz M
Sprawdz najpierw jasnosc obiektywu zanim powiesz, ze cos jest z ksiezyca.Zamieszczone przez Mariusz M
Rap1d ma racje - w tej cenie (ok.600,-) mozna kupic nowa (ciemniejsza) wersje tego IMHO wspanialego szkielka.
Ja za swoj EZ-4015 f3.5-4.5 dalem 2 dni temu 938,- (u dystrybutora).
pozdrawiam![]()
Above us only sky
5Dm3
Przepraszam, ale wydaje mi się, że to ostatnio kolejny niepotrzebny temat. Na dodatek o bardzo podobnej tematyce, co kilka ostatnich. Jak już koledzy pokazali, używając szukajki nie zbłądzisz. Naprawde wszystko jest na forum, wystarczy tylko poszukac, a to nie jest trudne... Moglbym cos o tej Sigmie napisac, bo ja mam, ale to chyba nie ma sensu, skoro pisalem juz o tym w watku o niej...
Pzdr
Wszystkie tematy, ktore wskazali koledzy przeczytalem i wyrobilem sobie zdanie nt Sigmy. Zalozylem topic poniewaz nie moglem znalezc potrzebnych mi informacji - pomrocznosc jasna mnie dopadla i oto skutki. Jutro usune ten temat(chyba mam taka mozliwosc), bo pewnie nic juz nie ma dodania.
konczac.. dzieki za pomocw razie czego stawiam piwo
nie masz takiej mozliwosci! zablokowalem temat.Zamieszczone przez lukafa
BTW. jesli pod postami na dany temat jest wedlug ciebie za malo informacji to po prostu podczep sie pod istniejące tematy ze swoimi pytaniami (po co mnożyć tematy).
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać