"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
"Na rozległej płaszczyźnie, ciągnącej się ponad Bugiem, w Podlasiu dawnym, jest majętność zwana Romanowem. Piękne to miejsce [...] Na małym wzgórku wznosi się nowy, murowany dom mieszkalny, poważny, milczący, przed któren zajeżdża się okrążając dziedziniec, otoczony zewsząd drzewy [...]"
"Portrety światłem malowane ".
http://muzeumjik.prv.pl/dane/wystawy.html
Polecam odwiedzić.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Trojeczka najbardziej mi pasuje![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jarmana zlituj się nie dawaj znaczków pocztowych z krajobrazem. Zrób 650x ile wejdzie x 72 dpi i o wadze około 250 kB - takie obrazki oglądasz u mnie w wątku. , forum zmasakruje trochę, ale po kliknięciu w załącznik wyświetla się cały plik. Podoba mi się ostatnie, i te z poprzedniej wrzutki.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
I od razu lepiej.I dzieki temu teraz widać, że ładnie udało Ci się zminiaturyzować sylwetki ludzkie. 3. foto się mnie naj, ale wziałbym uciął nieco góry, wiesz gdzie ?
myślałam o obcięciu, ale w efekcie nie obcięłam. jest obcięte w innym miejscu a góra została ponieważ przy niej widać dokładnie, ze to co zaczyna się prosto nie jest takie do końcamam na myśli, że w pewnym miejscu miedza jest równolegle do krawędzi, a potem ukształtowanie pól się zmienia i zaczynają się "fale" - prosto robi się krzywo...
![]()
Jako miłośnik b&w pozwoliłem sobie na takie prze-widzenie ( kadru nie ruszałem ) :