Że też na to dopiero trafiłem, ale bomba
Pozdrawiam i Ciebie i sójki![]()
Że też na to dopiero trafiłem, ale bomba
Pozdrawiam i Ciebie i sójki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Watek świetny, zdjęcia jeszcze lepsze
Gratuluję miejsca i możliwości...
PS. A co do ilości Sójek na kijaszku, to nie startuję w zawody z takim hurtownikiem jak Ty...![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Przepraszam, że troszkę nudzę ale muszę kilka słów wyjaśnienia. Co to jest gdzie jeżdżę to wyżej wyjaśniałem, w tym roku jak zwykle mieliśmy jechać od czerwca do października ale na dzień przed wyjazdem moja czcigodna małżonka była łaskawa złamać nogę... wyjechaliśmy z miesięcznym poślizgiem w Początkach lipca. W początkach sierpnia musieliśmy wrócić do Krakowa, zdejmowanie gipsu /po dwóch miesiącach/ i teraz rehabilitacje. W końcu sierpnia się zadecyduje czy jeszcze pojedziemy w tym roku. Zamiast czterech miesięcy - miesiąc. Zobaczymy co dalej. Jesteśmy już leciwi więc tego typu kontuzje trudniej się goją, zobaczymy. Tyle nudzenia, przepraszam.
Pogoda jaka była to widać..... prócz ptaszków mam i inne atrakcje np. mrówki i ich hodowle mszyc, odkryłem dwa gatunki mrówek i dwa różne gatunki mszyc....
Jedyneczka najbardziej mi sie podoba.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
....no to wracamy do sójek.......
Kowalik fajny z tej serii![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widzę, że sójki mają gościWszystkie fotki się podobają.
Piękności pokazujesz na starej czereśni, Róznorodnych to drzewo ma lokatorów, pozazdrościć można takich widoków. Dzięcioł i obie sójki piękne.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro