http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A już myślałem, że ma przypięty wachlarz do boku. Zjawisko ciekawe bardzo.
Fajne Ci wyszło to zdjęcie pod słońce.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Dziękuje wszystkim.
Na Starym Rynku byłem przed warsztatami. Modelka jest oświetlona dosyć ostrym światłem a obróbka w kierunku zmiękczenia zdjęć to u mnie leży. Pobawię się i później coś wrzucę.
z tą modelką też miałam różnie, w końcu zmieniłam ustawienia aparatu. Poza tym raz mi wyzwalacz działał a raz nie wiec mam totalny misz-masz z tej sesji. najwięcej tych robionych na długim czasie bez lampy![]()
Poczekam na Twoje cierpliwie![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Heja Adamie, to rowerowo-nietoperzowe świetne
No i czekam na więciej![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Jedyneczka calkiem niezla z tymi efektami![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pewna ekipa postanowiła uczcić 11 listopada pracą. W piątek koło południa natknąłem się na montaż tego śmigiełka na słup elektrowni wiatrowej o wysokości jakichś 100 m.
Najpierw zmontowane w poziomie skrzydełko podniesiono dwoma dźwigami
w powietrzu obrócono śmigło tak by łopaty znalazły się w płaszczyźnie pionowej
i tym drobnym dźwigiem (jakieś 400 t udźwigu) podniesiono do góry
Niestety po podniesieniu okazało się, że śmigło nie jest idealnie w pionie i nastąpiła dłuższa przerwa w montażu. Wieczorem podjechałem jeszcze raz i wszystko już było na miejscu.