ale most sie odbija na tafliwiec mozna by cos z tego wyciągnąc.
ale most sie odbija na tafliwiec mozna by cos z tego wyciągnąc.
To jeszcze jedno ze staroci...
na ostatnim zdjeciu drzewa psują odbiór. staraj sie unikac "przeszkadzajek". pozdr
Pojadę i je wytnęWłaśnie problem w tym,że wiadukt jest z obu stron obrośnięty drzewami. Nie ma innego sposobu tylko jechać tam na wiosnę albo jesienią i wtedy jest widoczny. Może wytnę trochę prawą stronę zdjęcia, będzie lepsza kompozycja? Te drzewa z lewej nie zakłócają chyba zbytnio odbioru zdjęcia?
hehe niezle.ja to widze tak ze drzewa zakwitniete zaslaniają 3/4 wiaduktu.jezeli w lecie zrobione bylby tylko widoczny przejazd a w tle uchwycic jescze ladne chmurki i jak wjazd w inny swiat.a z kadrem to mozna pokminic cos zeby przejazd byl np.po lewej stronie.pozdr
Pomyśle nad tym. Jak znajdę trochę czasu i w końcu przestanie padać...
"nic na szybko,dopracuj wszystko"
też mi się wydaje że lepiej by było np. stanąć na środku zrobić tylko to jedno, środkowe przęsło i widok za nim![]()
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Z ostatniej serii podoba mi się drugie. Co do drugiego może fajniej by wyglądało w odcieniach szarości? W ostatnim numerze Digital Camera Polska są zdjęcia zwycięscy konkursu fotograficznego, którego właśnie tematem przewodnim była powódź w Wilkowie. Wszystkie jego zdjęcia są czarno - białe. Pozdrawiam.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5