"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 25.10.11 o 20:44
Z tej drugiej wrzuty bardzo się mnie 2 spdobała. Niecodzienna fota![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dwójka jako fota świetna, czwórka jak żart obrazkowy - jeszcze lepsza.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Stawiam na dwojeczke![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dwójka jak dla mnie zdecydowanie najlepsza. Super pomysł na zdjęcie.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dziękuje wszystkim. Cieszę się z Waszych odwiedzin.
Jadąc dziś rano na pocztę widziałem nieduży na szczęście pożar dachu, zdjęć nie mam bo nie zabrałem aparatu ale przypomniałem sobie o pożarze, który sfotografowałem kilka lat temu. W miejscowości Chrystkowo spłonęła stodoła będąca częścią zabudowań gospodarczych przy pomennonickim domu podcieniowym z 1770 roku. Niestety po stodole nie ma dziś śladu.
![]()
ten niewzruszony bocian w gnieździe na jednym ze zdjęć - wow - można rzec że tylko ludzie podlegają emocjom : ] jak na reportaż mało przejętych twarzy - sam obraz palenia trochę bajkowy a mało dramatyczny - stawiam na bociana w tej wrzucie.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
jak dla mnie 1 i 3 spox
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5