Fotka z tęczą super![]()
Fotka z tęczą super![]()
Mnie podobają się 61., które ma wymiar symboliczny (kamień na kamieniu) oraz 64.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
3,4,5 z uwagi na światło podkreślające klimat miejsca
(to dotyczy cmentarza żydowskiego, ale nie wiem dlaczego nie wszedł cytat chyba znów coś źle kliknęłam)
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
A nie masz tego jako fotografii ?
ten mural w takim razie wygląda jak fotka obrobiona w PS, takie specyficzne rozmycia krawędzi ma![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Adambieg podoba mi sie ostatnia wrzutka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuje wszystkim którzy zaglądają i oceniają![]()
Coś w sobie ma ten mural, to spojrzenie... Lepiej, że powstają takie dziełka niż gdyby ten spray pokrył znaki drogowe albo służył do wypisywania bzdur na murach.
Mural bardzo fajny. A fotka jak już jarmana napisała wygląda w pierwszym momencie jak przeróbka "zwykłego" zdjęcia w PS.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików