Mi tam się podoba, ale Mirek napisał ostatnio w moim temacie że do takich zdjęć trza se termos kupić. Przez tydzień będzie spokój od mojego gadania bo wyjeżdżam, ale jak wrócę to w temacie termosu się rozeznam chyba że piersiówkę sobie sprawię![]()
Mi tam się podoba, ale Mirek napisał ostatnio w moim temacie że do takich zdjęć trza se termos kupić. Przez tydzień będzie spokój od mojego gadania bo wyjeżdżam, ale jak wrócę to w temacie termosu się rozeznam chyba że piersiówkę sobie sprawię![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Adambieg (2) (7) stawiam na te fotyPan sedzia tez niezly
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
dla mnie 6 najlepsza. 7 byłaby fajna gdyby nie obcięta noga.
nie wiem ale wydaje mi się że wszystkie te zdjęcia są takie przygaszone. brak w nich koloru?
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Sędzia (6.) bardzo mi się podoba, 7. też ciekawa tylko kadrowanie powinno być szersze.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
madziazywczak, waruga i rol6 dziękuje za ocenyFotografowanie szybkich akcji penem nie jest zbyt łatwe, trochę za wolny autofokus. Na meczu futbolu byłem po raz pierwszy a fotografując sport warto znać dyscyplinę, wtedy wiadomo co i jak fotografować, gdzie się ustawić itp. Sędzia (44.jpg) również uważam za najbardziej udane.
Trzecie najbardziej mi się podoba - świetnie uchwycony moment.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Koty bardzo lubię a tego osobnika chyba lekko wkurzyłeś, bociek ma takie nijakie niebo i MZ jest za centralnie, cegły OK (mój faworyt), ostanie jakieś bezpłciowe - może dlatego że nie lubię niedokończonych domów?
Pozdrawiam subiektywnie:
Tadzik
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"