Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 135 z 135

Wątek: Czas na pożegnanie się z lustrzanką?

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Czas na pożegnanie się z lustrzanką?

Osiem1984, moderator może zamknąć, zakopać, skasować wątek. Forma unicestwienia dowolna. Można też wydzielić dyskusje zbaczającą z tematu do osobnego wątku - kwestia zgłoszenia. Ale skoro dyskusja się toczy... warto by ją tylko przywrócić tylko na właściwy tor. Temat jest jasny, każdy wyraża swoje zdanie i niestety nie da się uniknąć odejścia od tematu. Trzeba tylko umiejętnie pokierować dyskusją.

A reputacja jest o tyle ważna, że pozwala sprawdzić czy nie piszemy głupot. A jeśli ktoś szczególnie o to dba, to warto przypomnieć, że częściej zdarza się dostać plusy niż je stracić. Mam nadzieje, że masz odpowiedni dystans do tego systemu.

Przejrzałem wątek (pomyślałem sobie, że wytnę dyskusje o 70-300 do istniejącego wątku). Jednak muszę Cię nieco zasmucić Osiem1984, ale sam wywołałeś "wilka"... Rozpocząłeś OT o 70-300: https://forum.olympusclub.pl/threads...l=1#post745637. Kwestia ogniskowych to też istotny argument dlaczego pozostawić lub pożegnać się z lustrzanką, więc pozostawię wątek nietknięty. Pozostaje tylko uciąć dyskusje i przejść z powrotem do tematu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez zibi1303 Zobacz posta
    ...ale nic to z resztą nie da dopóki emocje i czarna żółć Cię zalewa. Jak się pozbędziesz czarnych myśli i nienawiści to wtedy porozmawiamy.
    Zibi, wszystko w porządku z Tobą? Zaczynam się martwić. Jaka czarna żółć, jakie czarne myśli, jaka nienawiść? Co Ty chłopie wygadujesz?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

A to dałem Ci plusa dla równowagi w przyrodzie

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Nemo5576 Zobacz posta
    A to dałem Ci plusa dla równowagi w przyrodzie
    hehe dzięki Zibi i Czarny mam prośbę kłóćcie się Panowie przez prywatne wiadomości bo odchodzimy od tematu a potem mi się oberwie :P A tak na marginesie - nie spierajcie się o pierdoły.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    A tak na marginesie - nie spierajcie się o pierdoły.
    Jak to? To o pierdoły już nie można? Spora grupa ludzi nie będzie miała co robić
    The question is: What is a Mahna Mahna?